Trg Republike Hrvatske 2, 51000 Rijeka, Hrvatska

Arhiva aktualnosti: Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)

POZIV ZATVOREN!

Poziv se obustavlja od 04. studenog 2019. godine u 11:00 sati do 31.siječnja 2020. godine do 11:00 sati.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, dana 13. travnja 2018. godine, objavilo je Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga „Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)“.

Prihvatljivi prijavitelji:

Pravna ili fizička osoba koja je mikro, malo ili srednje poduzeće sukladno definiciji malih i srednjih poduzeća na način utvrđen u Prilogu I. Definicija malih i srednjih poduzeća Uredbe 651/2014.

Partnerske organizacije i partnerstvo bilo koje vrste nisu prihvatljivi.

Prihvatljive aktivnosti:

  • ulaganja u pripremu, uvođenje i certificiranje sustava upravljanja (kvalitetom ili poslovnim procesima ili uslugama) prema zahtjevima međunarodno priznatih norma za sustave upravljanja ili iz područja usluga (ISO)
  • ulaganja u pripremu, uvođenje i certificiranje sustava upravljanja (kvalitetom ili poslovnim procesima ili uslugama) prema zahtjevima tržišno priznatih certifikacijskih shema (poput FSC i/ili PEFC certifikacija, BRC norme, KOSHER, HALAL i sl.10)

Jedan projektni prijedlog može se odnositi na certificiranje više sustava upravljanja kvalitetom ili poslovnim procesima.

Aktivnosti certifikacije / certificiranja sustava upravljanja mogu biti prihvatljive samo ukoliko su provedene od strane tijela akreditiranog za uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom.

Financiranje:

  • Najviši iznos potpore: 380.000,00 HRK
  • Najniži iznos potpore: 50.000,00 HRK
  • Intenzitet potpore:
    • Mikro i malo poduzeće – do 85% prihvatljivih troškova
    • Srednje poduzeće – do 65% prihvatljivih troškova

 

Rok za podnošenje prijava: od 11. lipnja 2018. godine do 29. lipnja 2020. godine ili do iskorištenja sredstava

 

U pripremi projekta za prijavu na natječaj, izradi same prijave i ostale prateće dokumentacije, kao i pružanju usluga vanjskog ureda za osiguranje uspješne provedbe projekta, stojimo na raspolaganju sa našim certificiranim European Project Managerima.

Slobodno nam se obratite sa vašom projektnom idejom!

 

Natječajna dokumentacija:

Obrasci:

Prilozi:

Upute za prijavitelje: