Trg Republike Hrvatske 2, 51000 Rijeka, Hrvatska

O nama

Poslovni biro PBIRO d.o.o. je konzultantska tvrtka specijalizirana u područjima poslovnog i investicijskog savjetovanja, edukacije poduzetnika, te pripreme i provedbe projekata za financiranje iz Fondova EU i ostalih izvora.

PBIRO posluje od 1997. godine. Tvrtka je članica Grupacije intelektualnih usluga Hrvatske obrtničke komore u Rijeci i Grupacije konzultanata za gospodarstvo Hrvatske gospodarske komore u Rijeci. PBIRO je nositelj preporuka Zagrebačke banke, Erste & Steiermärkische banke, te Primorsko-goranske županije. Od 2005. godine nositelj je licence Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva za izvođenje edukacije poduzetnika u sklopu Nacionalnog programa Edukacije u poduzetništvu.

U okviru područja poslovnog i investicijskog savjetovanja specijalizirani smo za široki spektar usluga, koje proizlaze prvenstveno iz zahtjeva i potreba naših korisnika, a kao šire cjeline posebno se ističu usluge izrade poslovnih planova, investicijskih projekata, projekti poslovnog reinženjeringa, sanacija i stečajeva, te projekti procjena vrijednosti. Bogata ponuda naših usluga proizlazi iz višegodišnjeg radnog iskustva, konstantnog usavršavanja i primjene novih znanja i vještina.

PBIRO-ov Centar za edukaciju poduzetnika organizator je i izvođač edukacijskih seminara i programa za poduzetnike, koji su osmišljeni prema potrebama naših korisnika, a kreću se u rasponu od temeljnih poduzetničkih i poslovnih znanja do vrlo specijaliziranih poslovnih znanja i vještina. U svom djelovanju možemo se pohvaliti nizom uspješno osmišljenih i efikasno odrađenih projekata, a sve u funkciji razvoja poduzetničke aktivnosti i poduzetništva općenito.

U području pripreme i provedbe projekata za financiranje iz Fondova EU i ostalih izvora pružamo ekspertnu pomoć javnim i privatnim subjektima s ciljem da se njihovi projekti uspješno pripreme i provedu, u skladu s natječajnim propozicijama, za pridobivanje sredstava iz Fondova EU.

Direktor tvrtke je gosp. Boris Debelić, član Hrvatske mreže konzultanata i Udruge stečajnih upravitelja RH. U njegovom bogatom poslovnom iskustvu posebno se ističe osam godina provedenih u Hrvatskoj gospodarskoj komori, te dvadeset godina u poduzetništvu u uslugama poslovnog savjetništva - konzultantskim uslugama.

Naša misija je pružati efikasnu i cjelovitu ekspertnu pomoć u realizaciji poslovnih ideja i projekata koristeći vrhunska znanja, vještine i iskustva koje permanentno razvijamo.

Naša vizija je biti vodeća konzultantska tvrtka na području regije u stvaranju zadovoljstva klijenata našom uslugom – prvi i najbolji izbor svakom klijentu.

Vjerujemo kako naše reference među poduzetnicima, javnim institucijama, te u poslovnim bankama govore o nama bolje nego mi sami, stoga obratite nam se s povjerenjem!

Očekujemo Vas sa zadovoljstvom i veselimo se našoj suradnji!

PBIRO tim