Trg Republike Hrvatske 2, 51000 Rijeka, Hrvatska

Reference

PBIRO u području poslovnog i investicijskog savjetovanja, te pripremi projekata za financiranje iz Fondova EU ima iza sebe niz uspješno realiziranih projekata. Naše je iskustvo široko i proteže se kroz veliki broj djelatnosti, a uspješna suradnja uspostavljena je sa brojnim komitentima - privatnim i javnim subjektima:

PBIRO-ov Centar za edukaciju poduzetnika tijekom 20 godina svoga djelovanja održao je više od 120 edukacijskih ciklusa seminara koje je sa uspjehom odslušalo preko 1500 polaznika.

PBIRO je nositelj preporuka Zagrebačke banke i Erste & Steiermärkische banke, te Primorsko-goranske županije.

Edukacija poduzetnika licencirana je od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

PO KRITERIJU IZVRSNOSTI NA RAZINI RH, PBIRO NA 2. MJESTU

 

 

PBIRO je i poduzetnički centar specijaliziran u područjima poslovnog i investicijskog savjetovanja, edukacije poduzetnika, te pripreme i provedbe projekata za financiranje iz Fondova EU i ostalih izvora. Kao poduzetnički centar (poduzetnička potporna institucija) upisani smo u nacionalni Jedinstveni registar poduzetničke infrastrukture  od 2014. godine. Pored toga, krajem 2017. godine postali smo i dio Mreže poduzetničkih potpornih institucija pri Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, gdje smo po kriteriju izvrsnosti na razini RH svrstani na 2. mjesto.