Trg Republike Hrvatske 2, 51000 Rijeka, Hrvatska

Arhiva aktualnosti: Radionica: Profesionalni portfolio – gdje (sam), kamo (želim), kuda (ići)?

Vrijeme održavanja: 14. studenoga u 18:30 sati

Zbog povećanog interesa radionica će se ponoviti i u utorak 21. studenoga u 18:30 sati.

Mjesto održavanja: Palača Modello, Gradska knjižnica Rijeka, Ul. Matije Gupca 23, 51000 Rijeka
Predavač: Tijana Debelić

U današnoj ekonomiji, linearne karijere postaju prošlost. Od radnih ljudi očekuje se posjedovanje kompetencija potrebnih za prilagodbu novim tržišnim uvjetima. To znači da ćemo tijekom svoje karijere najvjerojatnije više puta promijeniti radno mjesta, a moguće i zanimanje; poslove na neodređeno sve češće zamjenjuju projekti i ugovori na određeno; kontinuirana edukacija je neizbježna; radit ćemo danas u Rijeci, a za godinu dana u Zagrebu ili čak Japanu, itd. Radi se, dakle, o karijerama čije su granice slabo definirane i koje od nas zahtijevaju vještine poput prilagodljivosti, samo-regulacije i otvorenosti prema cjeloživotnom učenju.

Radionica je namijenjena svima koji se već nalaze u svijetu rada, ali i onima koji se pripremaju na svoje prvo radno iskustvo. Kroz razne aktivnosti, na radionici ćete otkriti vlastita očekivanja i razmišljanja o karijeri i dobiti alate za upravljanje vlastitim profesionalnim razvojem.

Sudjelovanje je potrebno prijaviti na mail poslovni.kutak@gkri.hr ili javljanjem porukom Facebook stranici Poslovnog kutka Gradske knjižnice Rijeka. 

Sudjelovanje je besplatno.