Trg Republike Hrvatske 2, 51000 Rijeka, Hrvatska

Arhiva aktualnosti: Osiguravanje školske prehrane za djecu

Natječaj zatvoren.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je dana 04.  rujna 2017. godine Poziv na dostavu projektnih prijedloga Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2017. – 2018.).

Prihvatljivi prijavitelji:

Jedinice lokalne i/ili regionalne (područne) samouprave koje su osnivači javnih odgojno-obrazovnih ustanova (osnovnih škola), sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske o donošenju Mreže osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova i programa obrazovanja.

Prihvatljivi partneri:

Vodeća partnerska organizacija može biti samo javno tijelo koje je – osnivač osnovnih škola iz županija koje su razvrstane kao područja s indeksom razvijenosti ispod 125% (skupina I., II. i III.), sukladno Vrijednosti indeksa razvijenosti i pokazatelja za izračun indeksa razvijenosti na županijskoj razini za 2013. g.

Prihvatljivi troškovi:

  • trošak kupnje hrane/trošak školskog obroka
  • administrativni troškovi i troškovi prijevoza i skladištenja
  • tehnička pomoć.

Financiranje:

  • Najniži iznos bespovratnih sredstava: 200.000 HRK
  • Najviši iznos bespovratnih sredstava: 1.500.000 HRK
  • Intenzitet potpore: 100%

Rok za podnošenje prijava: 31. ožujka 2018. godine

U pripremi projekta za prijavu na natječaj PBIRO Vam stoji na raspolaganju sa svojim dugogodišnjim iskustvom u području izrade poslovnih planova i investicijskih studija, te pripremi projekata i projektnih prijedloga za prijave na javne natječaje za poticaje i potpore.

Slobodno nam se obratite sa vašim prijedlogom!

Natječajna dokumentacija: